Posts Tagged ‘riwayatq’

profile

Posted: November 5, 2009 in profilQwu
Tag:,

09092009(001)namiku fredy gustriansyah….

lahir di jember terbina…tepate 6 agostos taun 1988…

aku lair nd dukun anak…soaLe mbiyen nd umahku sing jenenge dokter opo mantri kui ra enek….aku lair bengi2 jam kate subuh wes…..

aku mulai sekolah nd

1. tk muhammadiyah kentjong jember

2. sd muhammadiyah kentjong jember

3. smp siji kentjong jember

4. sma negeri siji Lumajang….

3 tahun aku urip nd lumajang oleh temen sing lucu bin ruwet…haLah!!!

tapi tek0 sma negeri siji lumajang kui,,, aku biso nduwe pengalaman sing mb0iz2 lek jarene arek kunu……haaahhhhh….

lulus tekan sma siji lumajang.. sak keluargaQ bingung, buaPakQ pgene kate nyuruh aku megae ben biso nyekel duit dewe…

hLah mb0kQ..peh, jan mb0iz mikire…aku di kon sekolah ae ben anak2 e biso dadi pegawe kabeh….(mb0kQ “i love u forever”)…

atas do’a restu tek0 bundo tercinta,,,,akhirnya aku saiki biso kuLiah nd NgaLam rek…. wenak e…..

yo wez sak mene ndisek perkenalane….

matur tenkyu……

Iklan